Deratizacija

Deratizacija

deratizacija

Deratizacija podrazumeva sve one aktivnosti kojima se mogu suzbiti štetne životinje. Pre svega glodari, koji vam mogu napraviti velike probleme.
Zbog brzog razmnožavanja, njihove ishrane, ali i činjenice da su najveći prenosioci zaraza, veoma je važno da protiv glodara delujete na vreme.

Treba da imate u vidu da glodari mogu uticati i na vaš ekonomski status. Mogu naneti brojne štete vašem domu, hrani koju imate na zalihama, usevima i drugim baštenskim biljkama. Mogu da oštete nameštaj, instalacije, pa čak i brojne tehničke uređaje.
Kada preračunate, mnogo vam je isplativije da nas pozovete da rešimo problem sa glodarima odmah. Naš stručni tim vam stavlja sve svoje usluge na raspolaganje kako biste se rešili svih glodara. Kako na otvorenom, tako i na zatvorenom prostoru. Deratizaciju obavljamo na čitavoj teritoriji Srbije. Od Novog Sada, preko Beograda, pa sve do Niša.

Proces deratizacije

U procesu deratizacije primenjujemo najsavremenije preparate. Bezbedni su za ljude, kućne ljubimce i vaše biljke.
Postoji i opcija mehaničkog delovanja na smanjenje broja glodara i redukovanje njihovog razmnožavanja. Primenjujemo najbolje mere zaštite, tako da sa nama možete biti sigurni.
Možete biti bez bojazni da će doći do nekih negativnih uticaja na bilo šta, osim na glodare. Mi obavljamo dertizaciju stanova, kuća, dvorišta, ali i poslovnih prostora, firmi, magacina.

Takođe sarađujemo i sa školama, obdaništima, bolnicama, domovima zdravlja i ostalim institucijama kojima usluga deratizacije može biti potrebna.

Sve miševe, pacove i ostale vrste glodara možemo da eliminišemo iz vaših domova i vratimo vam mir i spokoj, koji vam oni mogu narušiti.

Vrlo smo temeljni i detaljni. Svaki prostor u kome želite da uradimo deratizaciju najpre pregledamo. Zatim procenimo rizike i opšte stanje objekta i u skladu sa tim naš deratizacioni tim deluje na sve načine koji mogu da smanje broj ovih štetočina. Takođe utičemo na sprečavanje njihovog daljeg razmnožavanja.

Naše radno vreme potpuno je prilagođeno svim vašim zahtevima. Tako da možemo krenuti u akciju bilo kog dana u godini, bez obzira na praznike i neradne dane.
Naš cilj je da vas procesom deratizacije oslobodimo svih glodara, koji vam mogu zagorčati život. Postanite ponovo gospodari sopstvenog života, ne dozvolite da vaš prostor zauzmu glodari, pozovite nas i deratizacijom rešite sve probleme koje možete imati sa ovim štetočinama.

Kontaktirajte nas: Kontakt

2 thoughts on “Deratizacija

 1. Pozdrav.
  Imamo problem u kući gde cujemo miševe u zidovima, a neretko ih vidimo i kako šetaju u kući.
  Ne možemo da otkrijemo mesto gde ulaze u kuću..
  Koji je Vaš predlog i koja je Vaša cena otklanjanja problema?

  Veliki pozdrav.

 2. Poštovani,

  Cena zavisi od kvadrature i lokacije gde se nalazite.

  Naš predlog je da se svakako prvo pronadje otvor odakle miševi ulaze i fizički to mesto zatvoriti i onda da se uradi deratizacija.

  Tako biste bili sigurni i da se posle nekog vremena neće pojaviti novi.

  Ako vas zanima još nešto, slobodno nam ostavite komentar na stranici, ili nas kontaktirajte putem kontakt forme na sajtu.

  Možete nas svakako i pozvati na 064-45-77-113. Nadam se da sam vam pomogla.

  Pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *