Dezinsekcija

Dezinsekcija

dezinsekcija

Dezinsekcija je obavezna ako imate problema sa insektima  i raznim bubama.

Na listi nezvanih posetilaca, koje sigurno ne želite da srećete u svom domu, nalaze se i svi mogući insekti, koji vam mogu pokvariti ugođaj i sigurnost koju u svom domu osećate. Da vam insekti ne bi pravili problem, mi smo tu da vam ponudimo uslugu dezinsekcije, kao jedan od osnovnih načina na koji možete da se rešite svih insekata. Insekti mogu ugroziti kako vaš dom, tako i dvorište, bašte, i sve druge objekte i otvorene prostore. Osim što je ružno videti roj insekata kako kruži iznad vaše kuće, oni mogu biti nosioci raznih vrsta zaraza. Mogu da u potpunosti upropaste poljoprivredne kulture kojima se hrane, da uprljaju svaki deo vašeg domaćinstva.

Najmanje vam treba da sa njima vodite rat godinama, nemate dovoljno ni vremena, ni novca za to. Angažovanjem našeg tima dobijate prvoklasnu uslugu dezinsekcije. I to najsavremenijim preparatima i sredstvima kako bismo zaštitili sve vaše domove, poslovne prostore, škole i obdaništa, bolnice i domove zdravlja, i sve ostale ustanove kojima je naša zaštita potrebna. Obavljamo uništavanje svih vrsta buba i insekata, kao što su bubašvabe, bubaruse, moljci, stenice, mravi, muve, komarci, buve, krpelji, ose, stršljenovi, ali i sve druge insekte koji vam mogu smetati.

Dezinsekcija metode

Godine iskustva u deratizacija, dezinsekcija i dezinfekcije učinile su da budemo pravi profesionalci u domenu dezinsekcije i da vam uz maksimalno moguću zaštitu garantujemo rešavanje problema sa insektima. Koristimo širok spektar preparata za suzbijanje insekata. Ali ono što je najbitnije naglasiti jeste da su svi bezopasni za ljudsku populaciju, ali i za kućne ljubimce i sve vaše biljke. Osnovna prednost savremenih insekticida jeste što deluju direktno na insekte. Pri tome ne narušavaju bezbednost okoline, a takođe ono što je posebno važno jeste da ne ostavljaju neprijatne mirise. Niti bilo kakve tragove.

Stanite na put svim bubama, krpeljima, moljcima, mravima i dosadnim stenicama. Ne dozvolite da vam ose i stršljenovi kvare uživanje u vašoj divnoj bašti. Učinite sve da se rešite bubašvaba, bubarusa, ali i muva i komaraca. Sve što vam je potrebno jeste naš kontakt telefon. Brzo, sigurno, čisto i provereno, najbolja i najbrža dezinsekcija koju možete da pronađete u celoj Srbiji. Posao obavljamo u čitavoj državi. Dolazimo gde treba i čistimo vaš životni prostor od svih neprijatnosti koje insekti mogu izazvati. Detaljni dez poslovi, uz najsavremenija sredstva, metode dezinsekcije i potrebne sertifikate. Sve radi vašeg mira i prostora bez štetočina bilo kojih vrsta, samo kod nas – najpovoljnije za vas.

Kontaktirajte nas: Kontakt

2 thoughts on “Dezinsekcija

 1. Poštovani/la,

  U mojoj stambenoj zgradi na Zvezdari, deo Lion, postoji problem sa bubašvabama u nekoliko stanova sporadično. Javljaju se i mlade, kao i kapsule s jajima i ima ih i u garaži koja se koristi i u stanovima. Mene interesuje da li radite komplet dezinsekciju cele zgrade, kolika bi cena bila i koje su mogućnosti plaćanja?

  Nadam se brzom odgovoru.

  Srdačan pozdrav,

  Predrag

  1. Poštovani,

   Idealno bi bilo da se svi stanari u zgradi slože i da se uradi dezinsekcija celog prostora kako biste bili sigurno da vam bube opet neće doći od komšiluka.

   Cena zavisi od kvadrature. Moguće je plaćanje preko računa firme ili gotovinski.

   Pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *