Deratizacija

Uništavanje pacova

Članak ažuriran
Unistavanje pacova

Uništavanje pacova obavljamo na teritoriji čitave Srbije, gde god se javi potreba za tim poslom.

 

Pacovi pripadaju kategoriji glodara i mogu biti prave napasti u vašem domu ili poslovnom prostoru. Razmnožavaju se skoro eksponencijalnom proporcijom. Mogu da unište sve ono što se nalazi u njihovoj blizini. Što je najgore od svega, mogu da prenesu zarazne bolesti ljudima i domaćim životinjama.

Uništavanje pacova je usluga koju nudimo svim našim klijentima, jer znamo koliko ove štetočine mogu da budu naporne. Postupak uništavanja pacova sprovodimo vrlo detaljno.

Uništavanje pacova je postupak koji se sprovodi u nekoliko faza.

  • Potrebno je locirati mesto na kome se ove štetočine pojavljuju.
  • Zatim je neophodno utvrditi karakteristike prostora na kome bi se proces uništavanja obavio.
  • Nakon toga treba odlučiti koji će se metod uništavanja primeniti.
  • I na kraju pristupiti uništavanju i proveriti krajnje efekte.

Metodi uništavanja mogu biti mehanički i podrazumevaju postavljanje mišolovki.  Ili različiti tipovi zamki za hvatanje pacova.

Zatim mogu biti hemijski, kada se primenjuju posebni preparati kojima se utiče na smanjenje broja pacova na tretiranoj teritoriji.

Postoji i mogućnost primene bioloških mera, gde se uništavanje pacova vrši primenom njihovih prirodnih neprijatelja ili patogenih mikroorganizama.

Uz konsultaciju sa nama, možete izbrati metod koji vam najviše odgovara i za koji mislite da će u vašoj situaciji dati najbolje efekte.

Unistavanje pacova

Naš tim je u stanju pripravnosti, uvek spreman za akciju i spreman da vas reši svih pacova i ostalih vrsta glodara uslugom deratizacije. Na ovaj način štitite svoj dom, svoj poslovni prostor i svoju okolinu od štetočina koje mogu imati ogromne negativne posledice.

Mi se uništavanjem pacova bavimo mnogo godina, primenjujemo samo najbolja i najbezbednija sredstva uništenja, uz maksimalnu opreznost i principe zaštite.

Nemojte dozvoliti da vam veliki problem prave tako male životinje. Bar sada kad postoji jednostavno rešenje da se njih rešite potpuno. Uništavanje pacova, smanjivanje njihovog broja i preventivno delovanje na bilo kom zatvorenom ili otvorenom prostoru možete kod nas dobiti po veoma povoljnim uslovima i sa veoma dobrim pozitivnim rezultatima.

Oslobodite svoj prostor od svih  štetočina koje ga uništavaju, rešite se pacova brzo i efikasno, uz našu podršku i pomoć. Povoljna cena deratizacije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *