Uništavanje pacova i miševa

Članak ažuriran
unistavanje-pacova

Pacovi i miševi

Uništavanje pacova i miševa obavljamo na teritoriji čitave Srbije i Beograda, gde god se javi potreba za tim poslom.

Pacovi pripadaju kategoriji glodara i mogu biti prave napasti u vašem domu ili poslovnom prostoru. Razmnožavaju se skoro eksponencijalnom proporcijom. Mogu da unište sve ono što se nalazi u njihovoj blizini. Što je najgore od svega, mogu da prenesu zarazne bolesti ljudima i domaćim životinjama. Nažalost i dosta restorana i pekara imaju problem sa miševima, zato je pogotovo za njih veoma bitno raditi deratizaciju u cestim intervalima u toku godine.

Uništavanje pacova je usluga koju nudimo svim našim klijentima, jer znamo koliko ove štetočine mogu da budu naporne. Postupak uništavanja pacova sprovodimo vrlo detaljno.

Uništavanje pacova i miševa je postupak koji se sprovodi u nekoliko faza.

  • Potrebno je locirati mesto na kome se ove štetočine pojavljuju.
  • Zatim je neophodno utvrditi karakteristike prostora na kome bi se proces uništavanja obavio.
  • Nakon toga treba odlučiti koji će se metod uništavanja primeniti.
  • I na kraju pristupiti uništavanju i proveriti krajnje efekte.

deratizacija-cena

Metodi uništavanja mogu biti mehanički i podrazumevaju postavljanje mišolovki.  Ili različiti tipovi zamki za hvatanje pacova.

Zatim mogu biti hemijski, kada se primenjuju posebni preparati-otrovi kojima se utiče na smanjenje broja pacova na tretiranoj teritoriji i njihovo potpuno uništavanje.

Postoji i mogućnost primene bioloških mera, gde se uništavanje pacova vrši primenom njihovih prirodnih neprijatelja ili patogenih mikroorganizama.

Uz konsultaciju sa nama, možete izbrati metod koji vam najviše odgovara i za koji mislite da će u vašoj situaciji dati najbolje efekte protiv miševa i pacova.

Uništavanje pacova

Naš tim je u stanju pripravnosti, uvek spreman za akciju i spreman da vas reši svih pacova i ostalih vrsta glodara uslugom deratizacije. Na ovaj način štitite svoj dom, svoj poslovni prostor i svoju okolinu od štetočina koje mogu imati ogromne negativne posledice.

Mi se uništavanjem pacova bavimo mnogo godina, primenjujemo samo najbolja i najbezbednija sredstva uništenja, uz maksimalnu opreznost i principe zaštite.

Nemojte dozvoliti da vam veliki problem prave tako male životinje. Bar sada kad postoji jednostavno rešenje da se njih rešite potpuno. Uništavanje pacova, smanjivanje njihovog broja i preventivno delovanje na bilo kom zatvorenom ili otvorenom prostoru možete kod nas dobiti po veoma povoljnim uslovima i sa veoma dobrim pozitivnim rezultatima.

Oslobodite svoj prostor od svih  štetočina koje ga uništavaju, rešite se pacova brzo i efikasno, uz našu podršku i pomoć. Povoljne cene deratizacije i najvažnije od svega, delotovorne i kvalitetne metode protiv pacova i miševa.

deratizacija

Uništavanje miševa

Sitni kućni miš je glodar koji nije duži od 15-18 centimetara sa sve repom. Težina miševa se kreću od 10 do 15 grama. Miševi najčešće žive u blizini ljudi, u prehrambenim magacinima, kućama i svuda gde ima hrane i gde je toplo. Miševi su mali i lukavi, teško ih je otkriti. Uglavnom ih spazimo kada primetimo male crne grudvice, što je njihov izmet ili tako što ih čujemo u prostorijama. Potencijal razmnožavanja miševa je veliki, zato je bitno delovati što pre kako se ne bi razmnožili.

Kao preventiva protiv miševa i pacova se uvek savetuje da se hrana ne ostavlja na otvorenom i da se svake potencijalne rupe zatvore kako ne bi mogli ući u prostorije. Nikako ne savetujemo da se sami borite protiv njih jer možete napraviti veću štetu nego što mislite. Jedna i najčešća greška ljudi je da sami postavljaju otrove, a imaju kućnog ljubica i onda nesvesno otruju i njega. Ako ne daj Bože dodje do toga, naš savet je da u roku od sat vremena uzmete 3% hidrogen i svom psu sipate na silu u usta da proguta. Posle 5 minuta bi trebalo da ga to natera da se ispovraća. Tako smo spasili već nekolio pasa. Naravno treba pozvati i veterinara za svaki slučaj, ne bitno koliko je prošlo od konzumiranja otrova.

Mi u zavisnosti od situacije, koristimo metode protiv miševa i pacova koje mislimo da mogu dati najbolje rezultate. Nekad su mehaničke metode najbolje (postavljanje klopki itd) a nekad ipak hemijske (specijalni otrovi).

Mi imamo dosta iskustva u dezinsekciji, dezinfekciji i uništavanju ovih glodara. Slobono se možete opustiti i osloniti na nas. Mi dajemo i garanciju da ćemo ih potamaniti. Ne eksperimentišite, pozovite da odradimo posao za Vas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.